PAVA boeken

Er zijn 2 boeken over het PAVA-bewustzijnsmodel:
De Spiegel van Helder Bewutzijn en De Geluksmeter
Beide boeken zijn verkrijgbaar via de boekhandel

De Spiegel van Helder Bewustzijn

Sedert De Spiegel van Helder Bewustzijn in 2016 uitkwam heeft het al vele honderden meerwaardezoekers geïnspireerd om op een diepgaande manier aan zelfontplooiing te doen. De 65 volledig uitgewerkte oefeningen staan garant voor een grondige update van je manier van kijken, denken, voelen en handelen. Experten zijn vol lof over de manier waarop het PAVA-bewustzijnsmodel in dit boek even duidelijk als doeltreffend uitgelegd wordt. Het model wordt heel concreet gemaakt door de oefeningen die de lezer kan toepassen op alledaagse situaties. Dankzij een persoonlijk gerichte schrijfstijl spreekt de auteur de lezer rechtstreeks aan en creëert hij op die manier een “beleef” boek. De methode werkt voor iedereen en in alle mogelijke situaties. Met dit boek bouw je stap voor stap aan een hoger niveau van bewustzijn.

Particulieren gebruiken dit basis handboek over het PAVA-bewustzijnsmodel als een belangrijke leidraad voor verdieping van hun persoonlijke ontwikkeling. Enkele honderden leidinggevenden en professionele hulpverleners in Vlaanderen en Nederland beschouwen De Spiegel van Helder Bewustzijn als een van hun meest nuttige tools voor hun begeleidingswerk. Zowel de theoretische achtergrond als de volledig uitgeschreven processen en oefeningen werken uiterst inspirerend en vernieuwend voor de individuen en teams die ze begeleiden.

De Geluksmeter

De Geluksmeter is toegankelijk geschreven voor een breed publiek. In combinatie met de gratis Geluksmeter app maak je met de oefeningen uit De Geluksmeter een einde aan onophoudelijk gepieker, beklemmende stress en een leven zonder betekenis.
De Geluksmeter toont je de weg naar meer levensvreugde en een intens gevoel van tevredenheid.
Je ontdekt:

  • Wat je kunt veranderen om voluit gelukkig te zijn
  • Het geheim van een leven dat de moeite waard is
  • Hoe je jouw Geluksquotiënt kan bepalen en verhogen

Hier vind je alle info over De Geluksmeter